Levendula Parkváros

Szeretne házban élni egy lakás áráért? Szeretne Győrben lakni, hogy ne kelljen napi egy órát tölteni az ingázással? Van rá megoldás: Levendula Parkváros
Levendula név mediterrán hatást kölcsönöz a lakóparknak, amely hatást az utcán elültetett több száz örökzöld tuja és ciprus bokor, illetve a levendula bokrok is erősítik. Rengeteg örökzöld növényzet biztosít kellemes hangulatot még ősszel és télen is Ön és családja számára. A sorházak mediterrán hatását az épületek cserepezése, a falak kőburkolata és a nagy teraszok erősítik.
Egy ház előnyei a lakással szemben, hogy nincs alsó és felső szomszédja, akikre tekintettel kell lennie és Önnek sem kell hallgatnia az esetleges hangoskodást. Továbbá külön álló és jól lehatárolt, élhető méretű kert tartozik a házához, amit kellő magasságú esztétikus fakerítéssel kerítünk el, hogy ne legyen átláthatóság a szomszédos kertre. Pihenjen a saját ízlése szerint beültetett kertjében, ahol barátokat fogadhat kerti party keretében vagy a teraszról nézheti gyermekeit játék közben.

Modern technológia és élhető kialakítás

Az épületek modern padlófűtéssel és saját, minőségi Bosch gázkazánnal kerülnek megépítéssel, amely fűtésrendszer a külső átlagnál vastagabb 20 cm-es hőszigeteléssel és a 3 rétegű minőségi ablakokkal igazán alacsony fűtési költségeket fog eredményezni.
A helyiségek közül a nagy méretű szobák és a nagy fürdőszoba a felső szinten kerültek elhelyezésre, ahova egy kellő szélességű esztétikus vonalvezetésű lépcsőn lehet feljutni. Az élettér – ahol Ön és családja a nap nagy részében tartózkodik – azaz a hatalmas nappali a kellően tágas és világos amerikai konyhával, illetve a háztartási helyiség egy külön WC-vel pedig az alsó szinten került kialakításra. Nappaliból hatalmas üvegfelületen keresztül tekinthet ki saját kertjére. Nappali előtt nagy méretű terasz került kialakításra, amit akár pergolával is tud fedni és ahol elfogyaszthat egy ebédet családjával akár kültéri grillsütögetés során.
A házak egymástól modern hanggátló falakkal lesznek elválasztva.

Környék előnyei

Levendula Parkváros Győr nívós és közkedvelt családiházas övezetében kerül felépítésre egy DNy-i napos domboldalban, ahol csodás kilátás nyílik Pannonhalma és a Győrújbaráti dombság irányában.
Kiemelkedő előnye a lakóparknak, hogy 2018-ban teljesen új út és egyedi közvilágítás kerül kialakításra, amin keresztül megközelíthető a lakópark, így tükörsima és hibátlan úton és járdán közlekedhet nap mint nap, ami más meglévő utcákról nem mindig mondható el.
Levendula Parkvárosban kialakításra kerül egy hatalmas zöld park is, ahol játszótér gondoskodik a gyermekei jókedvéről, illetve az örökzöld növények között a padra ülve Ön is gyönyörködhet a szemközti dombság mögötti naplementében.
Győr-Szabadhegy közkedvelt városrész, mivel csendes családi házas övezet, de mégis könnyen és gyorsan elérhető az ipari park és akár az autópályalehajtó is, így ingázóknak is optimális választás.
A folyón túli kerületekben lakókkal ellentétben nem kell napi egy órát tölteni a hidak előtt kialakult forgalmi dugókban, amik egyre erősebbek az utóbbi időkben.
Befektetés céljából is szívesen vásárolnak nálunk ingatlant, mivel könnyen kiadható albérletnek. Ezen tulajdonság miatt pedig elmondható, hogy Győr kerületei között itt a legértékálóbbak az ingatlanok és eddigi tapasztalataink alapján az ingatlanok már az átadáskor többet érnek, mint amennyiért megvásárolta a lakó.
Közelben boltok, üzletek, iskolák és óvodák találhatóak. Ugyanakkor közelben sok érintetlen zöld, ligetes terület található, ahol kedvére sportolhat vagy kutyát sétáltathat.